Skip to main content

Miskraamverwerking

Geef jouw verdriet de ruimte, het heeft aandacht nodig

Als je een kindje verliest tijdens de zwangerschap, ben je ineens een moeder of vader met lege handen. Dat doet pijn, misschien voel je je wel onzeker en ben je al het vertrouwen in je lijf kwijt. Je leven staat ineens stil. De teleurstelling is groot en je toekomst ziet er ineens anders uit dan je hoopte. Naast de fysieke impact, is de emotionele impact vaak groter dan je vooraf kunt bedenken.

Verwerken van intens verdriet doet iedereen op zijn eigen manier

Elk mens is uniek, heeft een eigen verhaal en verdient dus ook een unieke begeleiding. Het verlies van een kindje in de zwangerschap is een heel specifieke vorm van verlies, die ook een specifieke benadering vraagt in het verwerkingsproces. Het maakt niet uit hoelang je zwanger was of hoe lang het verlies geleden is. Of misschien ben je na een miskraam nu weer zwanger en merk je dat dit veel onzekerheid met zich meebrengt. Samen kijken we naar welke vorm van begeleiding bij jou past. Dit kan individueel, als stel maar ook in groepsverband zijn.

Van ervaringsdeskundige naar coach

Mijn naam is Femke Hengelman, gecertificeerd miskraamcoach en daarnaast ervaringsdeskundige op het gebied van miskramen. Na veertien miskramen ben ik gezegend met twee fantastische kinderen en heb ik besloten om anderen te gaan begeleiden na zwangerschapsverlies.

Heb je vragen over miskraam/ zwangerschapsverlies begeleiding of wil je weten wat ik specifiek voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet en neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Een (telefonische) kennismaking is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Dit kan door te bellen naar: 06 50 61 38 55 of door een mail te sturen naar info@flow-hypnose-coaching.

Jouw verdriet heeft aandacht nodig.
Call Now Button