Reviews

Hieronder kun je enkele reviews lezen van mensen die ik heb mogen behandelen.
Ieder op een eigen unieke wijze.
Ik lees graag jouw ervaring met mijn begeleiding.

Ik zag via Facebook dat een kennis van mij bij Anita is geweest. En dat die persoon nu klachtenvrij is. Dus ik was ook erg benieuwd, dus ik heb mijn stoute schoenen aangedaan. En ben met haar in gesprek geweest wat zij voor mij kon betekenen. Nou ik was heel erg verbaasd dat zij mij zo goed kon helpen. Ik had al zoveel andere dingen uitgeprobeerd maar die hielpen mij maar voor tijdelijk. En nu ben ik twee keer bij haar geweest en nu merk ik al echt resultaat echt indrukwekkend wat we samen hebben bereikt ik ben echt blij dat ik heb doorgezet. Had veel last van mijn benen en onderrug en veel hoofdpijnklachten. Maar het is weg. Hopelijk spoor ik meer mensen aan om de stap te wagen om naar haar toe te gaan. N.

Ik kwam bij Anita in een jaar waarin ik in een burnout terecht was gekomen. Ik had een heel traject gevolgd via mijn werk en had steeds het gevoel dat iets dieper zat. Tijdens de sessies hebben we veel besproken en heeft Anita door middel van Old Pain to Go en hypnose veel bereikt. Ik merk dat ik veel beter naar mezelf luister en ook als ik me even niet zo lekker voel kan ik hier beter mee omgaan. Niet alles is ineens over echter merk dat ik beter in mijn vel zit en weer steviger op mijn benen sta. Zo fijn! J.

Dag Anita,
Door veel te hebben meegemaakt vanaf jonge leeftijd bleef ondanks vele hulp en therapie-soorten, mijn trauma een last en bepaalde dat het geluk in mijn leven. Met enige Twentse nuchterheid van eerst zien en dan geloven, een afspraak met Anita gemaakt en na 1 behandeling is er al zoveel in positieve zin veranderd. Ik heb meer rust gekregen in mijn hele wezen en ben stukje bij beetje mezelf meer op waarde gaan inschatten waardoor ik mezelf eindelijk kan accepteren zoals ik ben en daar ook gelukkig mee zijn. Gewoon mogen zijn en leven, en niet langer meer strijden tegen het leven vanuit angst. Daarbij heb ik nu ook geen spierspanning meer in mijn nek en schouders. Wat een verademing! En dat zonder alles weer op te hoeven rakelen wat er allemaal is geweest! Heel wonderlijk hoe ons brein werkt en dat je met 1 behandeling dus zo eenvoudig zoveel verdriet, angst en pijn los kunt laten! Het leek te mooi om waar te zijn maar het kan dus echt! En natuurlijk is het aan mezelf om dit ook voort te zetten en eraan te blijven werken door de focus op het positieve te leren houden, maar daar ga ik natuurlijk voor! C.

Lieve Anita,
Onlangs heb jij onze 3 dochters behandeld. Alle 3 de dochters voelen zich nu prettiger. Wij zien echt het verschil van voor de behandeling en na de behandeling. De angst is voor een groot gedeelte verdwenen bij de jongste, de middelste weet nu goed voor haar zelf op te komen en de oudste kan nu beter met haar gevoelens omgaan. Ze hebben de gesprekken als zeer prettig ervaren, ze voelden zich op gemak en vinden je ontzettend aardig. Lieve groetjes, F.

Lieve Anita,
Ik kwam bij jou voor traumaverwerking en omdat ik de diagnose fibromyalgie had gekregen. Je ging met mij in gesprek en was een en al luisterend oor. Je liet mij een hele andere kant zien van de situatie waar ik in zat. Dmv hypnose en old pain 2 go waren mijn pijnklachten van de fibromyalgie verdwenen en kreeg ik grip op het trauma wat ik had doorgemaakt. Ik heb mij de afgelopen tijd nog niet zo goed gevoeld als nu. Na jaren fysiotherapieen en maatschappelijkwerkers zijn langs gegaan. Heb ik het afgelopen half jaar hier geen gebruik van hoeven te maken. Dit voelt super. Dank je wel Anita.
Lieve groetjes F

Ook ik ben 1 van de gelukkigen bij wie de behandeling heeft geholpen. Geweldig! Ik raad iedereen aan om een afspraak te maken. A

Enkele weken geleden heb ik een afspraak gehad bij Anita. Ik dacht zelf in kaart te hebben wat de oorzaak was van mijn klachten. Tijdens het gesprek luisterde Anita, stelde ze goede vragen en durfde ook door te vragen. Hierdoor kwamen we uiteindelijk tot een hele andere oorzaak dan in eerste instantie gedacht. Uiteindelijk heb ik twee behandelingen ondergaan, old pain 2 go en hypnose, en kan ik na 4 weken zeggen dat ik mij ontzettend goed voel! Ik slaap goed, heb geen last van vervelende gedachten en kan met een goed gevoel en met zelfvertrouwen naar mijzelf kijken. Anita heb ik als een luisterend, meelevend maar ook eerlijk, open en doelgericht behandelaar/persoon ervaren. Ik kan (beide) behandelingen en Anita dan ook zeer zeker aanraden! K.

Hoi,
Wat interessant allemaal! Meen ik echt. We waren als ouders van [kind] een tijd aan het twijfelen. Duidelijk was dat hij een stuk begeleiding nodig had. Daar was ik al mee bezig en toen kwam jij voorbij. Voelde meteen goed. Wat mijzelf betreft, ik voel me lichter. Heb geen schouderklachten meer ervaren. En ook dat stuk nerveuze wat ik bij me had lijkt weg. Dat lijkt zo erg weg dat ik weet dat ik het vorige week had, maar dat het heel normaal is dat het nu weg is. Ik ben zo benieuwd hoe of zich dat houdt. We houden contact. We zijn heel blij dat we jou zijn tegengekomen. Groetjes, E.

Lieve Anita,
Ik ben goed thuis gekomen. Voel me een stuk beter. Ik laat gewoon alles gebeuren. Mocht er wat zijn wat ik totaal niet begrijp dan mail, bel of app ik je. Heb net een stuk gelopen, heb de buurvrouw gevraagd of ze mee wilde lopen. Voelde fijn. Super bedankt voor alles wat je tot nu toe al voor mij gedaan hebt. Ben blij dat je me verder kan helpen. Nogmaals dank. Lieve groeten, M.

Hey Anita,
Hier mijn beloofde recensie. En het komt uit mijn hart 💕 Een bijzondere ervaring en ik ben blij met het resultaat. Ik kwam bij Anita met meerdere issues. Zij nam ruim de tijd voor de intake en dat was voor mij belangrijk en gaf mij rust en vertrouwen. Haar prettige en deskundige begeleiding zorgde er voor dat ik me volledig op mijn gemak voelde en hierdoor heb ik veel los kunnen laten. Na de afspraken merkte ik elke keer dat er wat veranderd was en nu nog steeds zijn er subtiele veranderingen. Dankjewel, Y.

Hoi Anita,
Alvast ontzettend bedankt voor vandaag, [Kind] heeft er echt zin in en ik ook!! Heel bijzonder, denk echt dat het ons goed gaat helpen. Liefs, M.

Lieve Anita,
Wat heb jij mij enorm geholpen! Vanaf het moment dat ik je aan de telefoon had voelde ik mij meteen vertrouwd bij je. Jarenlang heb ik last gehad van nachtmerries en slaapwandelen. Door de hypnose sessies heb jij dit voor mij verholpen en mij sturing gegeven in mindset en gedrag. Kort daarna kwam ik bij jou met pijnklachten, ook hierbij heb jij mij geholpen en uitgelegd dat mijn lichaam mij wat wilde vertellen. Je hebt bij mij een speciale plek gekregen, dankjewel!

Hoi hoi,
Nu weet ik zeker hoe het gaat met mij. Nou het gaat heel goed. Ik voel me sinds twee dagen vrolijk opgeruimd en vol zelfvertrouwen. Echt toppie.
Dank je wel Anita voor alles wat je voor mij gedaan hebt. P.

St. Annabrinkstraat 3
7491 XD Delden
06 – 405 69 899
info@flow-hypnose-coaching.nl
KvK 73602248

 

© 2020 Flow | ontwerp en realisatie Studio Coppis 

Call Now Button