Skip to main content

Reviews

Hieronder kun je enkele reviews lezen van mensen die ik heb mogen behandelen.
Ieder op een eigen unieke wijze.
Ik lees graag jouw ervaring met mijn begeleiding.

Lieve Anita, een paar mnd geleden ben ik bij je geweest voor een sessie.
En ik kan uit de grond van mijn hart zeggen dat bij binnenkomst er gelijk een klik was. Heb nog nooit iemand ontmoet waar ik mij zo vertrouwd mee voelde.
Je heb mij zoveel inzichten gegeven, geconfronteerd met mijn eigen valkuilen. De spiegel die je mij voorhield, gaf veel inzichten en handvaten hoe ik anders om kan gaan met de boosheid die nog diep in mij zat. En ik was er van overtuigd dat ik het allang verwerkt had.
De eerste behandeling die je deed, veranderende daarna de emoties waar ik heel veel last van had, als zich iets voordeed wat mij het diepste heeft gekwetst.
Heel bijzonder wat ik na die behandeling voelde. De emotionele laag was er af. Ongelooflijk fijn. Kan er nu goed mee om gaan. De hypnose was een openbaring. Wat je daar allemaal naar bovenhaalde …… en een ding wat ik altijd diep wist (intuïtief ) vertelde jij mij zonder dat ik benoemd had.
Anita ben blij en dankbaar dat ik je ontmoet heb. Je hebt mij met name van mijn boosheid afgeholpen en  kan nog beter voor mijzelf opkomen. Dank je wel. De nazorg vond ik ook heel zorgvuldig.
Dank je wel Anita ..

Lieve groetjes , vrouw 76 jaar.

Anita, ik wil je oprecht bedanken voor deze bijzondere nieuwe start. Jij bent voor mij de drijvende kracht geweest achter mijn transformatie naar een leven dat ik nu voluit omarm. Oude patronen zijn volledig doorbroken en het verleden heeft zijn grip op mij verloren. Jij hebt mij de tools gegeven om op zoek te gaan naar mijn ware zelf en mijn diepste verlangens te uiten. Ik bewonder jouw openheid en vanaf het allereerste moment voelde ik me volledig op mijn gemak bij jou. Ik kan me geen betere begeleiding voorstellen dan wat jij mij hebt gegeven. Met immense dankbaarheid kijk ik terug op onze sessies! T.

Ik heb een jaar geleden een visite kaartje gekregen van mijn homeopaat, van Flow. Het was tijd om contact op te nemen omdat ik met vragen bleef zitten. Ik zocht antwoorden op de dingen die ik in mijn leven tegen kom. Ik ben op allerlei manieren wel bezig geweest. Vooral binnen het alternatieve circuit. Heb veel geleerd maar bleef een zwaar gevoel houden.

Samen met Anita gezocht naar het begin waar het is ontstaan. Door dit inzicht…..is er een enorme last weg. Zo bijzonder dat door inzicht ik mij zo anders voel. Meer rust en voel nog steeds dat er letterlijk een last/gevoel die ik droeg verdwenen is.

Anita belde mij op na 2 weken om te vragen hoe het met mij ging. Zo bijzonder dat door ons gesprek ik mij zo anders voel. Anita benoemde dat het wel terug zou kunnen komen, dan doen wij nog een sessie.

Tot op de dag van vandaag voel ik mij nog steeds zoals ik bij Anita haar behandelkamer heb verlaten. Ik ben dankbaar dat ik jou ben tegengekomen en zal zeker weer contact opnemen als het nodig is.

Samen met Anita ben ik op zoek gegaan naar mijn thema en daar zijn we mee aan de slag gegaan. Na 1 sessie was ik mijn angst, negatieve gedachten en blokkades kwijt. Ik kon er gewoon niet meer bij. Vooraf had ik niet kunnen bedenken op hoeveel fronten in mijn leven dit doorwerkt. Ik kan mijn energie weer richten op wat ik wil en wat ik leuk vind. Zo vrij heb ik me nog nooit gevoeld. Mijn dank is groot voor Anita.

Anita is een hele leuke en open vrouw. Ze neemt echt de tijd voor je. Ik heb 1 behandeling bij haar gedaan en dat heeft me heel erg geholpen. De angst is verdwenen en het pad is weer open.
Dank je wel Anita

Oh ik weet dat t zondag is maar ben zo blij dat ik je even moet appen🙈. Het is zo goed gegaan na die donderdag. Ze eet al heel veel meer en werkt nu ook echt mee met alles. Ik kan je niet genoeg bedanken Anita, dat je haar maar ook mij in het begeleiden hebt geholpen. Ik ben zo blij dat ik bij je ben gekomen. Nogmaals dank voor alles, zonder jou was het me echt niet gelukt💋

Lieve Anita, heel erg bedankt dat je mij hebt kunnen helpen. Ik kwam bij Anita omdat ik een zogeheten programma had ontwikkeld wat resulteerde in een angstig gevoel. Na één sessie was het angstige gevoel waarvoor ik kwam meteen verdwenen. Ook in de weken erna realiseerde ik me dat het gewoon écht weg was en dat ik er geen eens meer aan had gedacht. Er heerst nu een gevoel van rust. Tijdens de sessie voelde ik me enorm op mijn gemak en het klikte meteen tussen ons. Anita, je bent een heel bijzonder mens en ik ben je eeuwig dankbaar! Liefs V.

Anita, Dank je wel dat je me hebt geholpen. 1 sessie en de oefeningen die ik thuis doe hebben mij de eerste dag al meteen geholpen. Wat een rust heb ik eindelijk na maanden! Ik voelde me zo op mijn gemak bij je, dat ik alles wel aan je kon vertellen en voelde zeker een klik. Nogmaals bedankt! S.

Hallo Anita, wat was het fijn dat ik van de week bij jou geweest ben. Ik kan nu al heel duidelijk verschil merken. De spanning bovenin mijn rug trekt goed weg. De volgende dag had ik het idee dat ik jarenlang met een kledinghanger in mijn shirt had rondgelopen. En nu voelde ik eindelijk ontspanning. Ik kan zelfs weer wat werkzaamheden boven mijn hoofd doen. Het voelt al veel soepeler. De andere druk neemt overal af. Ik kan voelen dat mijn spieren zich overal steeds meer beginnen te ontspannen. Ik ben al een stuk relaxter. Ik kan zowaar al wat luider zingen en alle gitaarakkoorden kon ik ineens gewoon overpakken. Ik kreeg een warm gevoel in mijn linkerpols, alsof alles weer goed begon te stromen. Wat een verandering. Nu al. D.

Anita, wat ben ik blij naar jou doorverwezen te zijn. Hypnose en coaching door jou heeft mij de kracht gegeven om bij mezelf te blijven, te luisteren naar mijn hart en ziel en om niet te gaan vluchten zoals ik altijd deed in zeer lastige zeg maar gerust complexe situaties. E.

Wat een geweldig persoon ben je toch Anita. Je hebt me zo ontzettend fijn geholpen om van pijn in mijn schouder, pijn in mijn been en maagzuur af te helpen. Wat ontzettend geweldig dat we dit samen hebben kunnen verwijderen super. Nogmaals dank en het is echt een aanrader. En ik kom zeker terug zo ontzettend rustgevend. Gr, H.

Ik zag via Facebook dat een kennis van mij bij Anita is geweest. En dat die persoon nu klachtenvrij is. Dus ik was ook erg benieuwd, dus ik heb mijn stoute schoenen aangedaan. En ben met haar in gesprek geweest wat zij voor mij kon betekenen. Nou ik was heel erg verbaasd dat zij mij zo goed kon helpen. Ik had al zoveel andere dingen uitgeprobeerd maar die hielpen mij maar voor tijdelijk. En nu ben ik twee keer bij haar geweest en nu merk ik al echt resultaat echt indrukwekkend wat we samen hebben bereikt ik ben echt blij dat ik heb doorgezet. Had veel last van mijn benen en onderrug en veel hoofdpijnklachten. Maar het is weg. Hopelijk spoor ik meer mensen aan om de stap te wagen om naar haar toe te gaan. N.

Ik kwam bij Anita in een jaar waarin ik in een burnout terecht was gekomen. Ik had een heel traject gevolgd via mijn werk en had steeds het gevoel dat iets dieper zat. Tijdens de sessies hebben we veel besproken en heeft Anita door middel van Old Pain to Go en hypnose veel bereikt. Ik merk dat ik veel beter naar mezelf luister en ook als ik me even niet zo lekker voel kan ik hier beter mee omgaan. Niet alles is ineens over echter merk dat ik beter in mijn vel zit en weer steviger op mijn benen sta. Zo fijn! J.

Dag Anita,
Door veel te hebben meegemaakt vanaf jonge leeftijd bleef ondanks vele hulp en therapie-soorten, mijn trauma een last en bepaalde dat het geluk in mijn leven. Met enige Twentse nuchterheid van eerst zien en dan geloven, een afspraak met Anita gemaakt en na 1 behandeling is er al zoveel in positieve zin veranderd. Ik heb meer rust gekregen in mijn hele wezen en ben stukje bij beetje mezelf meer op waarde gaan inschatten waardoor ik mezelf eindelijk kan accepteren zoals ik ben en daar ook gelukkig mee zijn. Gewoon mogen zijn en leven, en niet langer meer strijden tegen het leven vanuit angst. Daarbij heb ik nu ook geen spierspanning meer in mijn nek en schouders. Wat een verademing! En dat zonder alles weer op te hoeven rakelen wat er allemaal is geweest! Heel wonderlijk hoe ons brein werkt en dat je met 1 behandeling dus zo eenvoudig zoveel verdriet, angst en pijn los kunt laten! Het leek te mooi om waar te zijn maar het kan dus echt! En natuurlijk is het aan mezelf om dit ook voort te zetten en eraan te blijven werken door de focus op het positieve te leren houden, maar daar ga ik natuurlijk voor! C.

Lieve Anita,
Onlangs heb jij onze 3 dochters behandeld. Alle 3 de dochters voelen zich nu prettiger. Wij zien echt het verschil van voor de behandeling en na de behandeling. De angst is voor een groot gedeelte verdwenen bij de jongste, de middelste weet nu goed voor haar zelf op te komen en de oudste kan nu beter met haar gevoelens omgaan. Ze hebben de gesprekken als zeer prettig ervaren, ze voelden zich op gemak en vinden je ontzettend aardig. Lieve groetjes, F.

Lieve Anita,
Ik kwam bij jou voor traumaverwerking en omdat ik de diagnose fibromyalgie had gekregen. Je ging met mij in gesprek en was een en al luisterend oor. Je liet mij een hele andere kant zien van de situatie waar ik in zat. Dmv hypnose en old pain 2 go waren mijn pijnklachten van de fibromyalgie verdwenen en kreeg ik grip op het trauma wat ik had doorgemaakt. Ik heb mij de afgelopen tijd nog niet zo goed gevoeld als nu. Na jaren fysiotherapieen en maatschappelijkwerkers zijn langs gegaan. Heb ik het afgelopen half jaar hier geen gebruik van hoeven te maken. Dit voelt super. Dank je wel Anita.
Lieve groetjes F

Ook ik ben 1 van de gelukkigen bij wie de behandeling heeft geholpen. Geweldig! Ik raad iedereen aan om een afspraak te maken. A

Enkele weken geleden heb ik een afspraak gehad bij Anita. Ik dacht zelf in kaart te hebben wat de oorzaak was van mijn klachten. Tijdens het gesprek luisterde Anita, stelde ze goede vragen en durfde ook door te vragen. Hierdoor kwamen we uiteindelijk tot een hele andere oorzaak dan in eerste instantie gedacht. Uiteindelijk heb ik twee behandelingen ondergaan, old pain 2 go en hypnose, en kan ik na 4 weken zeggen dat ik mij ontzettend goed voel! Ik slaap goed, heb geen last van vervelende gedachten en kan met een goed gevoel en met zelfvertrouwen naar mijzelf kijken. Anita heb ik als een luisterend, meelevend maar ook eerlijk, open en doelgericht behandelaar/persoon ervaren. Ik kan (beide) behandelingen en Anita dan ook zeer zeker aanraden! K.

Hoi,
Wat interessant allemaal! Meen ik echt. We waren als ouders van [kind] een tijd aan het twijfelen. Duidelijk was dat hij een stuk begeleiding nodig had. Daar was ik al mee bezig en toen kwam jij voorbij. Voelde meteen goed. Wat mijzelf betreft, ik voel me lichter. Heb geen schouderklachten meer ervaren. En ook dat stuk nerveuze wat ik bij me had lijkt weg. Dat lijkt zo erg weg dat ik weet dat ik het vorige week had, maar dat het heel normaal is dat het nu weg is. Ik ben zo benieuwd hoe of zich dat houdt. We houden contact. We zijn heel blij dat we jou zijn tegengekomen. Groetjes, E.

Lieve Anita,
Ik ben goed thuis gekomen. Voel me een stuk beter. Ik laat gewoon alles gebeuren. Mocht er wat zijn wat ik totaal niet begrijp dan mail, bel of app ik je. Heb net een stuk gelopen, heb de buurvrouw gevraagd of ze mee wilde lopen. Voelde fijn. Super bedankt voor alles wat je tot nu toe al voor mij gedaan hebt. Ben blij dat je me verder kan helpen. Nogmaals dank. Lieve groeten, M.

Hey Anita,
Hier mijn beloofde recensie. En het komt uit mijn hart 💕 Een bijzondere ervaring en ik ben blij met het resultaat. Ik kwam bij Anita met meerdere issues. Zij nam ruim de tijd voor de intake en dat was voor mij belangrijk en gaf mij rust en vertrouwen. Haar prettige en deskundige begeleiding zorgde er voor dat ik me volledig op mijn gemak voelde en hierdoor heb ik veel los kunnen laten. Na de afspraken merkte ik elke keer dat er wat veranderd was en nu nog steeds zijn er subtiele veranderingen. Dankjewel, Y.

Hoi Anita,
Alvast ontzettend bedankt voor vandaag, [Kind] heeft er echt zin in en ik ook!! Heel bijzonder, denk echt dat het ons goed gaat helpen. Liefs, M.

Lieve Anita,
Wat heb jij mij enorm geholpen! Vanaf het moment dat ik je aan de telefoon had voelde ik mij meteen vertrouwd bij je. Jarenlang heb ik last gehad van nachtmerries en slaapwandelen. Door de hypnose sessies heb jij dit voor mij verholpen en mij sturing gegeven in mindset en gedrag. Kort daarna kwam ik bij jou met pijnklachten, ook hierbij heb jij mij geholpen en uitgelegd dat mijn lichaam mij wat wilde vertellen. Je hebt bij mij een speciale plek gekregen, dankjewel!

Hoi hoi,
Nu weet ik zeker hoe het gaat met mij. Nou het gaat heel goed. Ik voel me sinds twee dagen vrolijk opgeruimd en vol zelfvertrouwen. Echt toppie.
Dank je wel Anita voor alles wat je voor mij gedaan hebt. P.

Call Now Button